Sera Shrimps Natural - 100 ml

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 4,95
Speciaal ontwikkeld voor de behoeften van garnalen

sera Shrimps Natural is het hoofdvoeder van omzichtig vervaardigd granulaat voor alle garnalen in zoet- en zeewater.

De uitgebalanceerde receptuur met natuurlijke ingrediënten zoals b.v. spirulina en elzenproppen levert alles, wat de garnalen voor een gezonde groei en veilige verschaling nodig hebben. Vruchtbaarheid, kleurenpracht en weerstand worden gericht versterkt.

Het zinkende kleine granulaat blijft heel lang stabiel, zodat de garnalen - passend bij hun natuurlijke voedingsgewoonten - het kunnen pakken en langzaam kunnen eten, zonder het water te belasten.

Voederadvies

Eenmaal per dag met mate voeren. Tip: De resten van het langdurig stabiel van vorm blijvende granulaat niet te snel verwijderen, omdat de garnalen maar langzaam eten.
 

Details

Speciaal ontwikkeld voor de behoeften van garnalen sera Shrimps Natural is het hoofdvoeder van omzichtig vervaardigd granulaat voor alle garnalen in zoet- en zeewater. De uitgebalanceerde receptuur met natuurlijke ingrediënten zoals b.v. spirulina en elzenproppen levert alles, wat de garnalen voor een gezonde groei en veilige verschaling nodig hebben. Vruchtbaarheid, kleurenpracht en weerstand worden gericht versterkt. Het zinkende kleine granulaat blijft heel lang stabiel, zodat de garnalen - passend bij hun natuurlijke voedingsgewoonten - het kunnen pakken en langzaam kunnen eten, zonder het water te belasten. Voederadvies Eenmaal per dag met mate voeren. Tip: De resten van het langdurig stabiel van vorm blijvende granulaat niet te snel verwijderen, omdat de garnalen maar langzaam eten.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Sera Shrimps Natural - 100 ml

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra informatie

Gewicht 1