ACTIE

Sera aquatan 250 ml- Waterbehandelingsmiddel

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 7,50

Special Price € 4,95

Altijd veilig en helder water dat geschikt is voor de vissen

Verwijdert chloor en chloramine direct
Bindt giftige zware metalen als koper, zink of lood
Voorkomt belasting van het water door ammoniak
pH-neutrale formule

Bij het water verversen kunnen telkens toxische stoffen als chloor en zware metalen in het aquariumwater terechtkomen. Zelfs in ons goed gecontroleerde drinkwater zijn zulke substanties vaak, in voor vissen kritische concentraties aanwezig.

sera aquatan verwijdert de schadelijke stoffen direct en maakt van het water gezond aquariumwater dat geschikt is voor de vissen. Optimale leefomstandigheden zijn gegarandeerd voor vissen, ongewervelde dieren, planten en nuttige micro-organismen.

5 ml sera aquatan per 20 l water

bij een nieuwe inrichting
bij het verversen van een gedeelte van het water
bij transport
in stresssituaties (meermaals doseren mogelijk)
 

Details

Altijd veilig en helder water dat geschikt is voor de vissen Verwijdert chloor en chloramine direct Bindt giftige zware metalen als koper, zink of lood Voorkomt belasting van het water door ammoniak pH-neutrale formule Bij het water verversen kunnen telkens toxische stoffen als chloor en zware metalen in het aquariumwater terechtkomen. Zelfs in ons goed gecontroleerde drinkwater zijn zulke substanties vaak, in voor vissen kritische concentraties aanwezig. sera aquatan verwijdert de schadelijke stoffen direct en maakt van het water gezond aquariumwater dat geschikt is voor de vissen. Optimale leefomstandigheden zijn gegarandeerd voor vissen, ongewervelde dieren, planten en nuttige micro-organismen. 5 ml sera aquatan per 20 l water bij een nieuwe inrichting bij het verversen van een gedeelte van het water bij transport in stresssituaties (meermaals doseren mogelijk)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Sera aquatan 250 ml- Waterbehandelingsmiddel

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra informatie

Gewicht 1