ACTIE

Nymphaea tijgerlotus knol met blad plant - Nymphaea Zenkeri

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 5,50

Special Price € 2,25

De Rode lotus, ook wel de rode tijgerlotus genoemd, is een prachtige aquariumplant die groeit uit een knol. Een sieraard in je aquarium. De kleuren van de bladeren kunnen adembenemend zijn en mits goed gesnoeid een echte blikvanger van je aquarium. De rode lotus heeft een bol met een paar kleine bladeren eraan. Eenmaal in je aquarium hebben ze vaak even tijd nodig maar kunnen vervolgens enorm hard groeien.

Herkomst: Afrika, Azië
Groeisnelheid: snel
Standplaats: achter, midden
Lichtbehoefte: hoog
Temperatuur: 23- 28 graden
PH- waarde: 6- 7,5
Bijzonder: heeft voldoende voedsel nodig.

Stap 1. Eerste even helemaal niets, tot er een aantal nieuwe bladeren aankomen

Stap 2. Haal de grootste, oudste bladeren eraf, tot er nog 3 overblijven

Stap 3. Houd dit gedurende een langere tijd (maanden) elke week bij

Stap 4. Via uitlopers onder de grond komt een nieuwe rode lotus. Laat ze zitten en het proces leidt tot verschillende lotussen.

Stap 5. Snijdt de lotus tussen de uitlopers af en zet ze waar je maar wilt in je aquarium.

"Tip: mooi effect knip drijvende bladeren er af dan blijft hij compact en mooi." "Tip: CO2 is een ideale meststof voor de rode tijgerlotus." "Tip: Laat de knol aan de rode lotus zitten. Zorg ervoor dat de bol niet wordt ingegraven maar ‘op’ je grind ligt. Anders kan de bol rotten."
 

Details

De Rode lotus, ook wel de rode tijgerlotus genoemd, is een prachtige aquariumplant die groeit uit een knol. Een sieraard in je aquarium. De kleuren van de bladeren kunnen adembenemend zijn en mits goed gesnoeid een echte blikvanger van je aquarium. De rode lotus heeft een bol met een paar kleine bladeren eraan. Eenmaal in je aquarium hebben ze vaak even tijd nodig maar kunnen vervolgens enorm hard groeien. Herkomst: Afrika, Azië Groeisnelheid: snel Standplaats: achter, midden Lichtbehoefte: hoog Temperatuur: 23- 28 graden PH- waarde: 6- 7,5 Bijzonder: heeft voldoende voedsel nodig. Stap 1. Eerste even helemaal niets, tot er een aantal nieuwe bladeren aankomen Stap 2. Haal de grootste, oudste bladeren eraf, tot er nog 3 overblijven Stap 3. Houd dit gedurende een langere tijd (maanden) elke week bij Stap 4. Via uitlopers onder de grond komt een nieuwe rode lotus. Laat ze zitten en het proces leidt tot verschillende lotussen. Stap 5. Snijdt de lotus tussen de uitlopers af en zet ze waar je maar wilt in je aquarium. "Tip: mooi effect knip drijvende bladeren er af dan blijft hij compact en mooi." "Tip: CO2 is een ideale meststof voor de rode tijgerlotus." "Tip: Laat de knol aan de rode lotus zitten. Zorg ervoor dat de bol niet wordt ingegraven maar ‘op’ je grind ligt. Anders kan de bol rotten."

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Nymphaea tijgerlotus knol met blad plant - Nymphaea Zenkeri

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra informatie

Gewicht 1