Inka Olla-Jar

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 11,50
Inka Olla-Jar
Amphora
Decoratie-artikelen
Natuurgetrouw weergegeven decoratie met veel details van Polyrin (kunsthars). Absoluut gifvrij. Voor zoet- en zeewateraquariums. Heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten

- 12 x 11,5 x 10,2cm

Let op: bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldehyde vervagen en het water een melkachtige kleur geven. Het welzijn van de vissen komt hierdoor echter niet in gevaar. Het verdient aanbeveling de decoratie tijdens de werkzame periode van het medicijn, uit het water te verwijderen en pas terug te zetten als het medicijn is uitgewerkt.
 

Details

Inka Olla-Jar Amphora Decoratie-artikelen Natuurgetrouw weergegeven decoratie met veel details van Polyrin (kunsthars). Absoluut gifvrij. Voor zoet- en zeewateraquariums. Heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten - 12 x 11,5 x 10,2cm Let op: bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldehyde vervagen en het water een melkachtige kleur geven. Het welzijn van de vissen komt hierdoor echter niet in gevaar. Het verdient aanbeveling de decoratie tijdens de werkzame periode van het medicijn, uit het water te verwijderen en pas terug te zetten als het medicijn is uitgewerkt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Inka Olla-Jar

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra informatie

Gewicht 0.5000