ACTIE

Bubble Coral - met uitstromer

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 4,95

Bubble Coral
Decoratie-koraal
Natuurgetrouw weergegeven decoratie met veel details van Polyrin (kunsthars). Absoluut gifvrij. Voor zoet- en zeewateraquariums. Heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten
Stone+Coral-met uitstroomsteen-M 18cm

Let op: bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldehyde vervagen en het water een melkachtige kleur geven. Het welzijn van de vissen komt hierdoor echter niet in gevaar. Het verdient aanbeveling de decoratie tijdens de werkzame periode van het medicijn, uit het water te verwijderen en pas terug te zetten als het medicijn is uitgewerkt.
 

Details

Bubble Coral Decoratie-koraal Natuurgetrouw weergegeven decoratie met veel details van Polyrin (kunsthars). Absoluut gifvrij. Voor zoet- en zeewateraquariums. Heeft geen invloed op het biologisch evenwicht. Kleurveranderingen zijn na enige tijd niet uit te sluiten Stone+Coral-met uitstroomsteen-M 18cm Let op: bij het gebruik van medicijnen en andere producten die Formaldehyde bevatten. De kleuren van dit deco-artikel kunnen door formaldehyde vervagen en het water een melkachtige kleur geven. Het welzijn van de vissen komt hierdoor echter niet in gevaar. Het verdient aanbeveling de decoratie tijdens de werkzame periode van het medicijn, uit het water te verwijderen en pas terug te zetten als het medicijn is uitgewerkt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Bubble Coral - met uitstromer

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra informatie

Gewicht 0.5000