Aquatic Nature Cocoon 5 - (21,5 L) 35x22x28H

Schrijf de eerste review over dit product

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 29,96
De Cocoon is een functioneel en eigentijds mini aquarium, ontworpen om individuele biotopen zo dicht mogelijk te benaderen. Het Cocoon aquarium kan probleemloos op elk kantoor, slaapkamer, keuken, of waar dan ook geplaatst worden met een minimum aan voorzieningen.

Ook de verlichting biedt vele mogelijkheden, waarbij zowel koud-, tropisch- en zeewater vissen zich thuisvoelen. De Cocoon aquaria voldoen aan alle voorgeschreven veiligheids normen.

De kenmerken van het Cocoon aquarium:

Gepolijst gebogen glas 5mm dik.

Afmetingen:

Aquarium COCOON 5 (21,5 L) 35x22x28H
 

Details

De Cocoon is een functioneel en eigentijds mini aquarium, ontworpen om individuele biotopen zo dicht mogelijk te benaderen. Het Cocoon aquarium kan probleemloos op elk kantoor, slaapkamer, keuken, of waar dan ook geplaatst worden met een minimum aan voorzieningen. Ook de verlichting biedt vele mogelijkheden, waarbij zowel koud-, tropisch- en zeewater vissen zich thuisvoelen. De Cocoon aquaria voldoen aan alle voorgeschreven veiligheids normen. De kenmerken van het Cocoon aquarium: Gepolijst gebogen glas 5mm dik. Afmetingen: Aquarium COCOON 5 (21,5 L) 35x22x28H

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Aquatic Nature Cocoon 5 - (21,5 L) 35x22x28H

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Extra informatie

Gewicht 1